32. Kikapcsolódás

Megannyi szabadidős programlehetőség az egyszeri melegnek...

Hozzászólások

Debrecenben van egy, Clubb Zeusz nevezetü szórakozóhey! Neten utánna lehet nézni hogy mikor van... és a weblap azt írja, hogy a Domb u. 1. emeletén van...

Debrecenben a nagyerdo strand, a klinikakkal szemben, ott van egy ferfias napozo, ahol lehet ismerkedni 

Nagyon jó ötleteket  adtok a friss melegeknek, jó érzéssel gondolok vissza a sok említett programra! Én a mackómmal a Vándormásoknál jöttünk össze, ha érdekel a téma eljárunk a beszélgetős estékre is. Az egyetemi körrel is voltunk már programon, és Titeket  is láttunk "élőben" a Szigeten, ahol összeházasodtunk:) ...A nyáron tervezzük az igazit is! Utána nászútra az emített spanyol meleg strand vár minket. A spanyolok valóban oltáriak, mi Gran Canarián - Playa del Ingles, meleg strand! - tapasztaltuk meleg fogadtatásukat, aki megteheti, ne hagyja ki!

Aranyosak vagytok, jó benneteket nézni!

Debrecenben hol van meleg szórakozóhely? Én még nem hallottam róla, hogy lenne.

Sziasztok! 

Tök jó helyet választottatok a forgatáshoz:) MEgjegyezném, hogy sok meleg szokott ott találkozni, ahol Ti voltatok.

Meleg szórakozó hely még Szegeden is van. Nálunk 2 is van, ami viszonylag rendszeresen van nyitva, meg állítólag a DAMKÖR nevezetű egyesülés is üzemel, de hogy mikor, meg hol azt nem tudja senki. 

Gábornak: New York jó választás. Én is megyek jövő nyáron, bár én dolgozni, aztán várost nézni, majd később Miami-ba nyaralok még. Szóval ajánlom neked a West Village-et. Mint sokan tudják, az a "Meleg-negyed" NYC-ben. Én egy ismerősömmel megyek el NYC-be és Ő mondta, hogy el kell mennünk WV-be szétnézni. Meg is lepődtem, mert Ő nem tudja, hogy milyen a beálítódásom:) Szóval, ha jól megy minden jövőre én is megyek:)

Sokadjára is sajnálom, hogy szegedi vagyok, mert Bp-n annyi minden van, amivel elfoglalhatom magamat. Tetszene a Fallabda is, mert itthon is azt csinálom. MEg a beszélgetésben is benne lennék.

Így tovább srácok!

Szia Robert!

Köszi a véleményed az epizódhoz!
Azért írok, mert az Atlasz Sportegyesület szeretné elindítani Szegeden a fallabda szakosztályát. Olvasva, hogy Te ott Szegeden fallabdázol, gondoltam írok neked, hátha lenne kedved valamilyen szinten segíteni nekünk ebben a tervünkben.
Itt Pesten én viszem a fallabda szakosztályt. Eleinte nehezen indult, de mostanra már majdnem negyvenen vagyunk és heti kétszer szoktunk edzeni. Szóval beindult a dolog.
Mint egyesület, tudnánk segíteni az indulásban, a sportolók toborzásában, egyebekben.

Ha érdekel a dolog, légyszi írj egy levelet a fallabda@atlaszsport.hu címre és vegyük fel a kapcsolatot.

Köszi nagyon, előre is!
Üdv, Milán

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.